Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Natasja Mengerink, ik ben 25 jaar en woon in Enschede. Al mijn hele leven heb ik een groot fascinatie en liefde voor dieren en de natuur. Ik hecht veel waarde aan het gezelschap van dieren en ben dagelijks met ze bezig. Van kleins af aan ben ik te vinden op verschillende soorten boerderijen, om te helpen bij de verzorging van allerlei verschillende diersoorten en ik heb zelfs in twee dierentuinen bij de dieren mogen werken. Op dit moment wordt mijn leven nog altijd verrijkt door een supergezellige beagle genaamd Joep, cavia Tibbe Haversham en een aquarium met vissen. Ik kan mij geen leven zonder dieren voorstellen!

Een andere grote hobby van mij is fotografie. Ik wilde altijd alle momenten vastleggen en delen met andere mensen. In het begin gebeurde dit met de oude camera’s met rolletjes (die ik nog altijd ge-wel-dig vind!), toen ik mijn eerste mobieltje kreeg was een echte eis dat deze voorzien moest zijn van een camera en zo groeide het steeds. De foto’s die ik maakte deelde ik met familie en vrienden of de eigenaren van de dieren.. Pas sinds ik mijn eerste spiegelreflexcamera heb gekocht, begon ik mijn foto’s ook te delen op het internet en sinds 2016 ben ik serieus bezig met het verbeteren van mijn fotografie. 

Dierenfotograaf

Ik wil mijn passie voor dieren combineren met mijn werk als fotograaf. Dat denkende kwam ik dus al snel uit op een specialisatie als dierenfotograaf. Door mijn ervaringen met dieren en de nodige opleidingen weet ik hoe ik de dieren op een zo’n natuurlijk mogelijke manier kan fotograferen. Tijdens de sessies wil ik dat de dieren op hen gemak zijn en geen stress ervaren. Het dier staat bij mij namelijk altijd voorop! Ik fotografeer alle diersoorten: huisdieren, boerderijdieren, dierentuindieren en wildlife!

Sluit Menu