Informatie fotoshoots

 

Tijdens de fotoshoot staat jouw dier centraal. We zullen samen prachtige foto’s maken die passen bij het karakter van jouw dier. 

Een shoot duurt gemiddeld 1 á 2 uur, maar we nemen alle tijd die nodig is om de foto’s in een fijne, ontspannen sfeer te kunnen maken. 

Op deze pagina lees je hoe een fotoshoot precies in zijn werk gaat & staan wat tips voor jou om je dier zo mooi mogelijk op de foto te krijgen! Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op!Hoe werkt dat nou precies zo’n fotoshoot? Hieronder staat het stap voor stap beschreven.
Van het eerste contact tot het ontvangen van de foto’s!

Wanneer je besloten hebt dat je graag een fotoshoot wilt inplannen bij mij en een pakket hebt uitgekozen, neem je contact met mij op. Ook wanneer je nog vragen of twijfels hebt, kun je vrijblijvend contact opnemen om samen naar de opties te kijken.

Wanneer we samen hebben overlegd welk pakket je neemt en op welke locatie we de shoot zullen houden, gaan we op zoek naar een geschikte datum en tijd. Dat kan zeven dagen in de week! De kosten van de fotoshoot kun je vooraf overmaken of op de dag zelf contant betalen.

Dan is het eindelijk zover! De dag van de fotoshoot is aangebroken! We ontmoeten elkaar op de afgesproken plek en zullen samen naar de uitgekozen locatie lopen voor de foto’s. De shoot zal gemiddeld 1 á 2 uur duren, maar wanneer er meer tijd nodig is, breiden we dit uit. Zo hoeven we geen druk op jou of je dier te leggen en kunnen we mooie, ontspannen foto’s maken! Het is de bedoeling dat iedereen geniet van de shoot, zodat het een leuke ervaring is en we allen met een prettig gevoel kunnen terugkijken op de foto’s

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met het uitzoeken van de foto’s en plaats deze in een online galerij. De foto’s zijn dan nog voorzien van een groot watermerk. Afhankelijk van het gekozen pakket, kun je het aantal foto’s doorgeven die jij het mooiste vindt! Deze foto’s zullen waar nodig een kleine nabewerking krijgen en worden online toegestuurd.

Wanneer je de gewenste foto’s hebt doorgegeven, zal ik ze waar nodig voorzien van een kleine nabewerking. De foto’s zullen vervolgens online, via een WeTransfer-link worden toegestuurd! 

Alle foto’s worden zorgvuldig gearchiveerd en voor altijd bewaard. Ik verwijder geen foto’s uit mijn archief. Zo kun je zelfs jaren na de shoot nog foto’s nabestellen als je dit wilt!

Tips voor jou als baasje

 • Presenteer je dier in een goede conditie!
  Zorg ervoor dat zijn vacht zo schoon mogelijk is, eventuele traanoogjes zijn weggepoetst en klitten zijn verwijderd. Neem eventueel een doekje mee om tijdens de shoot traanogen, snotneuzen of kwijlmonden af te kunnen vegen! Zorg er ook voor dat je hond droog is tijdens de shoot. 
  Laat je hond niet net voor de shoot scheren/knippen, je zult deze rechte lijnen altijd een beetje blijven zien. Het is mooier om dan minstens een paar dagen te wachten.

 • Wees consequent!
  Zit is zit en blijf is blijf. Corrigeer je dier waar nodig. Boos worden hoeft niet, maar af en toe even toespreken kan nodig zijn en zelfs helpen.

 • Neem wat leuks mee!
  Neem het favoriete speeltje of lievelingssnoepje mee om het dier te motiveren tijdens de shoot. Dit kan gebruikt worden om zijn aandacht te trekken of uiteraard als beloning tussendoor. Model zitten is hard werken, dus mag ook zeker beloond worden! 

 • Neem hulp mee.
  Een extra paar handen is altijd handig, maar neem niet teveel mensen mee. Iemand om je te helpen het dier te positioneren of zijn aandacht te trekken is voldoende. Wanneer er teveel mensen rondom het dier staan, zal het veel lastiger worden voor het dier om zich te concentreren.
Sluit Menu